lördag 17 april 2010

Tävling!!


Vinn denna fina klocka från Bloomingville i vintagestil! En väggklocka med gammaldags världskarta på urtavlan och lika fin i köket som i vardagsrummet. Pris i butiken; 259 kr

Gör så här för att delta; ta reda på vilken avdelning i Khaki.se klockan finns och motivera sedan varför den skulle passa hemma hos dig. Vinnaren meddelas via mejl och här på bloggen den 25/4.

Lycka till!

10 kommentarer:

  1. jag hittade klockan på;
    Hem » Kök » Klocka med världskarta

    Min motivering:
    Vi påbörjar inom kort en storrenovering av vårat lilla kök. Det ska bli stort & en ny klocka på väggen skulle hjälpa till med att få rätt känsla för tid & rymd.

    Millan
    millanmillan9@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Jag hittade klockan på avd, Kök,
    Motivering: Har renoverat vårt stora kök i omgångar och har letat efter en ny köksklocka länge men inte hittat någon lämplig. Denna skulle passa perfekt, bra med världskarta på som påminner mig ofta om hur långt bort min dotter är som befinner sig i Austalien på obestämd tid verkar det som. ingelawestman @hotmail.com

    SvaraRadera
  3. hejhej. klockan finns på avdelning KÖK.
    Det är hög TID för en ny klocka i vårat fina New England-kök :)

    mvh/

    SvaraRadera
  4. Hej! Klockan finns på avdelning Kök! Klockan skulle passa perfekt i mitt drömmkök som ska byggas till sommaren! Köket kommer att gå i Fransk,vintage,industri,bohemisk-känsla. Kan redan nu se det framför mig!/Bettan.

    SvaraRadera
  5. Klockan är ljuvlig och finns under katogori kök. Min motivering är att den skulle passa hos mig, som blandar loppis med supermodernt, vintage, wabisabi är min melodi. Har precis fått en ljuvlig karta ett 1700tals tryck från mitt hemlandskap Skåne, som skall hänga ovanför ett ljuvlig shabby skrivbord. Klockan skall hänga där på väggen, jag ser det framför mig, gör inte du ??
    Kramar från ett blåsigt Göteborg
    Malin

    SvaraRadera
  6. Ursnygg klocka. Lättplacerad och passade i många rum.

    Den finns under avd kök.
    För att jag älskar klockor.
    För att jag skulle behöva en ny till köket
    Min sambo ska få lite nytt i sitt rum, så kanske den kommer hamna där med, jag tycker den hade en liten maskulin touch över sig så den passar lika bra i alla rummen!

    Vilken vacker webbutik ni har, jag satt och kikade runt lite, brukar i vanliga fall inte nämna butker "bara så där" men nu var jag på mitt generösaste humör: )

    Soliga hälsn fr Nordingården

    SvaraRadera
  7. Klockan finns under "kök" - och under "mest sålda" Hemma hos mig skulle den inte alls vara i köket, utan i vardagsrummet där den skulle hänga som en levande tavla, en spännande installation, som visar den verkliga tiden medan jag sitter i soffan och drömmer mig bort med kartan i tid och rum...

    SvaraRadera
  8. Klockan finns under avdelningen KÖK

    Jag vill gärna veta tiden i ur och skur, därför skulle jag vilja vinna detta ur
    Den skulle hänga i mitt kök,
    ibland bullbak och stök
    Kanske inte alla tycker om denna klockan, då smaken är som "baki", men jag älskar den och vill gärna vinna den från Khaki! :-)

    Kram Pernilla

    Pernilla4u@hotmail.com

    SvaraRadera
  9. Hej,
    Jag vill gärna vara med och tävla om den fina klockan. Den finns under kategorin kök.

    Varför?
    I mitt härliga kök så hänger det tyvärr bara en trist Ikea-klocka - med denna klocka på väggen så skulle mitt kök bli UR-mysigt och det skulle vara en glädje att titta på klockan, till och med på morgonen när man har bråttom iväg...
    Hälsningar Monica

    SvaraRadera
  10. Klockan hittade jag på startsidan med vårfint, köksavdelningen samt under kategorin "våra mest sålda". Jag fick göra ett gediget detektivarbete!
    Häromdagen fyllde jag år. Under kaffekopparna låg Josef Franks bordstabletter med kartmotiv och för att imponera ytterligare på mina gäster tog jag ur gömmorna fram ett loppisfynd som väntar på restaurering: en världskarta som en flitig dam har broderat i tunn silkestråd under ett par år på 50-talet. Det hade varit roligt att kunna imponera med ytterligare en kartrelaterad attiralj nästa gång jag har besök. Att vi inte har någon köksklocka tycker jag annars är ett nog så gott argument för varför just jag skall vinna;-)
    Hälsningar Annette

    SvaraRadera