måndag 26 april 2010

Vinnaren i tävlingen



Vinnaren av vintageklockan heter Pernilla!

Så här bra rimmade hon;

Jag vill gärna veta tiden i ur och skur, därför skulle jag vilja vinna detta ur
Den skulle hänga i mitt kök,
ibland bullbak och stök
Kanske inte alla tycker om denna klockan, då smaken är som "baki", men jag älskar den och vill gärna vinna den från Khaki! :-)

Stort grattis Pernilla! Jag kontaktar dig via mail för att får din adress så får du snart klockan med Posten.
Och stort tack till er andra, det var många bra bidrag som också kunde ha vunnit - om jag kunnat hade jag gärna gett er alla en klocka!

lördag 17 april 2010

Tävling!!


Vinn denna fina klocka från Bloomingville i vintagestil! En väggklocka med gammaldags världskarta på urtavlan och lika fin i köket som i vardagsrummet. Pris i butiken; 259 kr

Gör så här för att delta; ta reda på vilken avdelning i Khaki.se klockan finns och motivera sedan varför den skulle passa hemma hos dig. Vinnaren meddelas via mejl och här på bloggen den 25/4.

Lycka till!

Skriv upp bästa receptet



Min syster - som gillar att baka - skriver upp sina favorecept på en griffeltavla i köket. Inte dumt att slippa stå och bläddra i kokboken när man håller på och grejar... Lätt att ändra dessutom!

söndag 11 april 2010

Snödroppar i glas



Den här bilden är tagen hos mina föräldrar på Österlen i Skåne. De första snödropparna har plockats och satts i ett litet glas på bordet. Så lite kan göra så mycket.

Favorit i repris


Den lilla silverkrukan (till höger) är beställd på nytt och kommer in på lagret i maj. En riktig favorit som passar året runt.



torsdag 8 april 2010

Lys upp ett fönster


Just nu finns denna söta lampa till extrapris i butiken, nedsatt från 599 kr till 429 kr. Även den lilla vasen i pressat glas finns i lager - perfekt till vårblommorna!