torsdag 14 januari 2010

Drömmen om sommaren



Precis så här ser min dröm om sommaren ut... Ett eget växthus med fina krukor fyllda av doftpelargoner och vinrankor klättrande längs vägg och tak. En plats där man bara kan sitta och njuta! Tycker dessa krukor är så fina med krackelerad turkos glasyr, liksom de flätade korgarna...

onsdag 6 januari 2010

En vilstol som håller...



En sådan här vilstol vill jag ha! Nu när man varit ledig länge känns det som man kan konsten att ta det lugnt... Den skulle också vara perfekt att sitta och jobba i faktiskt, med datorn i knäet. Stolen kommer i alla fall från det danska möbelföretaget Sika-Horsnaes och är gjord med inspiration från 60-talets rottingmöbler. Rotting är ett hållbart och vackert material som också går att forma och böja. Det gör möblerna både bekväma, funktionella och nästan omöjliga att slita ut. Fina rottingmöbler kan man (med lite tur) också hitta för en billig peng på loppisar och i secondhand-butiker.

lördag 2 januari 2010

Ett nytt år!



Det känns oväntat spännande med ett nytt år och årtionde tycker jag! Även om julen är fin på många sätt så är det ändå härligt när nyår har passerat. En tid för planering, nya idéer och friska tag! Här är en frostnupen bild från mina föräldrars gård på Österlen.

Foto: Charlotta Gyllström